O nama

Restaurant “Krešimir” nalazi se u samom centru grada Senja, u neposrednoj blizini autobusne stanice, smješten iznad Jadranske magistrale i svega 20 metara od mora. Restaurant se sastoji od velike sale kapaciteta 120 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu i od otvorene terase istog kapaciteta na otvorenome.

Kroz povijest Senja, s ugostiteljskog aspekta posebno mjesto zauzima prostor sadašnjeg Restauranta “Krešimir” budući je isti prostor uvijek bio u funkciji pružanja ugostiteljskih usluga kako građanima Senja tako i putnicima namjernicima i turistima. Mnogi pamte ispijanje jutarnje kave na terasi u idiličnom ozračju i s pogledom na more, a još i više maškarane balove koji su se dugi niz godina održavali u istom prostoru sadašnjeg Restauranta “Krešimir”.

Pogled s terase Restauranta “Krešimir” dojmljiv je tijekom cijelog dana, ali je možda najljepši u ljetno predvečerje uz zalazak sunca i lagani povjetarc koji nosi miris mora. Uz takav ugođaj zasigurno će i užitak jela biti potpun. Za ljetnih večeri na terasi svira i živa muzika uz mogućnost plesa nakon večere.

Današnji Restaurant “Krešimir” temeljito je obnovljen i osuvremenjen tako da je svečano otvoren u proljeće 2003.g. Slike s otvorenja možete pogledati u našoj galeriji slika. Restaurant “Krešimir” ima veliku i prostranu novu kuhinju koja zadovoljava najviše standarde tehničke opremljenosti i zdravstveno higijenske kontrole i zaštite, a sve kako bi uvaženi posjetitelj bio uslužen na primjerenoj razini i na obostrano zadovoljstvo. Posebna pažnja poklonjena je izboru glavnog kuhara dok je većina ostalog posla raspoređena na članove obitelji Lopac kao garancija kvalitete usluge i pristupa gostu.

Restaurant “Krešimir” nudi širok izbor jela i bogatu vinsku kartu i vjerujemo da će se naći jelo po želji i ukusu svakog gosta. Naša jela i izbor vina možete vidjeti na gastro ponudi i na vinskoj karti. Za sve ljubitelje pizze i ostalih pečenih jela ističemo da se ista pripremaju u pravoj krušnoj peći.

Restaurant je otvoren svakodnevno tijekom cijele godine. Terasa je otvorena u razdoblju od proljeća do jeseni dok je preko zime zatvorena zbog nepovoljnih vremenskih utjecaja. Prilaz Restaurantu “Krešimir” automobilom moguć je od strane Jadranske magistrale gdje se u neposrednoj blizini nalazi veliko parkiralište.